Ollaan tosiaan käyty nyt muutaman kerran Pepin kanssa koirapuistossa. Siellä Peppi ei ole vielä pahemmin uskaltautunut lähteä kuljeskelemaan, vaan on jalkojeni takana varsinkin, jos paikalla on muita koiria. Pari kertaa ollaan nähty samat kultainen-, sileäkarvainen- ja novascotian noutaja, oikein mukavia otuksia ;). Varsinkin ensimmäisellä kerralla Peppi aristi näitä ja välillä vähän murisi, mutta seuraavalla kerralla oli jo paljon rennompi, mutta leikkiin ei vielä uskaltanut lähteä, vaikka novascotiannoutaja Nella kovasti yrittikin. Näiden koirien omistajien luokse uskalsi kuitenkin jo yksin lähteä tutkimaan, mutta koirien saapuessa omistajien luokse juoksi Peppi takaisin jalkojeni taakse kurkistelemaan ja seuraamaan tilannetta ;D Hugon kanssakin jo kerran ollaan nähty, mutta alkuun meinasi mennä rähinäksi, kun kumpiakin vissiin vähän pelotti, mutta uskotaan kuitenkin hugon omistajan maijun kanssa, että koirat oppivat tulemaan toimeen kunhan tottuvat ja tutustuvat toisiinsa. Hugo on siin kaverini maijun bichon frise ; )
 
Pepin päivän pitkä ulkoilu/lenkki kestää siinä jotain ½-3 tuntia, joskus saattaa olla vaikka parikin kertaa tunnin tai puolentoista lenkillä. Pikkuveljeni Aapo leikkii Pepin kanssa usein mielellään kotonakin pallolla ja lenkeilläkin on usein pallo, vetolelu tai vinku mukana ja sitten joku tienpätkä leikitään sillä. Peppi kulkee paljon vapaana, joskus kun alkaa jumittamaan ja pysähtelemään useamman kerran ilman varsinaista syytä, olen laittanut pepin hihnaan ja silloin on koira alkanut taas kulkea hyvin. Vastaan tulevat koirat saavat Pepin usein jumittamaan, mutta ihmisistä ei yleensä ole välittänyt. Valjaat on muuten toimineet oikein hyvin eikä ole yhtään hiertänytkään ;)
 
Peppi syö hyvin, mutta ei syö aina kaikkia nappuloita, ellei kauhea nälkä ole. Koiruus tosin saakin usein lisäksi piimää tai raejuustoa, liekö nirsoksi tullut :D